Upplev den nya episka Tournament of Kings i Las Vegas - boka dina platser nu!Upplev den nya episka Tournament of Kings i Las Vegas - boka dina platser nu!

Om du letar efter en spännande, underhållande och nervkittlande utekväll behöver du inte leta längre än till den nya och förbättrade Tournament of Kings på Excalibur Hotel & Casino i Las Vegas. Denna show har funnits i nästan 30 år nu och är ett måste för alla äventyrare och spänningssökare som letar efter en unik och minnesvärd upplevelse. Med sin dramatiska musik, fantastiska visuella effekter, spännande stunts och fullskaliga tornerspel har den blivit en av de främsta attraktionerna i Las Vegas. Och med de senaste renoveringarna är den ännu bättre än tidigare. Nu har hela upplevelsen uppgraderats med högteknologiska effekter och underbara överraskningar för att göra den ännu mer spännande. Det här är din chans att uppleva den episka Tournament of Kings. Så boka dina platser nu och njut av showen!

Vad är Tournament of Kings?

Tournament of Kings är en av de mest spännande showerna i hela Las Vegas. Det är en interaktiv turnering med riddare på hästryggen som tävlar om kung Arthurs tron. Föreställningen består av en serie strider mellan deltagarna när de kämpar om titeln som kung. Föreställningen innehåller också dansuppvisningar av riddarnas damer, samt framträdanden av Merlin, kung Arthur och andra karaktärer. Hela produktionen utspelar sig i en storslagen medeltida middagsteater med en trerätters måltid tillagad för publiken. Detta är ett utmärkt sätt att få en nära och personlig inblick i den medeltida tornerspelsvärlden.

Högteknologiska effekter och underbara överraskningar

The Tournament of Kings genomgick nyligen en totalrenovering, som inkluderade en fullständig uppgradering av ljud- och bildeffekterna. Nu har showen toppmoderna videoprojektioner, spektakulär belysning och speciella ljudeffekter för att öka spänningen och göra striderna ännu mer dramatiska. Det finns också nya och underbara överraskningar som garanterat kommer att få dig att sitta på helspänn. Från magiska enhörningar till eldiga drakar - det här är en show som kommer att hålla dig fängslad från början till slut.

Njut av en utsökt måltid som en del av upplevelsen

En annan bra sak med den nya Tournament of Kings är att den kombinerar en måltid med showen. Som en del av upplevelsen kommer varje publikmedlem att serveras en trerätters middag. Njut av en rejäl festmåltid med rostad kyckling, potatis, grönsaker och mycket mer, allt medan du fascineras av showen. Det här är det perfekta sättet att göra din utekväll ännu mer speciell.

Boka dina platser nu!

The Tournament of Kings må vara en gammal favorit, men den är helt ny och förbättrad. Nu är det ännu mer spännande och spännande än någonsin tidigare. Missa inte detta episka evenemang och se till att boka dina platser nu! Du kommer inte att hitta en liknande show någon annanstans. Njut av en kväll med underhållning, njutning och äventyr med Tournament of Kings.