Upplev den spektakulära nya Tournament of Roses-paraden 2023 - boka dina biljetter nu!Upplev den spektakulära nya Tournament of Roses-paraden 2023 - boka dina biljetter nu!

Tournament of Roses-paraden har varit ett ikoniskt årligt evenemang i Pasadena, Kalifornien, sedan 1890. Den färgglada paraden är en spektakulär syn som har hänfört generationer av åskådare från hela världen. 2023 års upplaga av paraden kommer att bli ännu mer anmärkningsvärd, eftersom den kommer att innehålla de senaste vagnarna och de mest imponerande marschorkestrarna. Med så mycket att se och göra kommer du inte att vilja missa detta otroliga evenemang. Så boka dina biljetter nu till Tournament of Roses-paraden 2023!

Vad är Tournament of Roses-paraden?

Tournament of Roses Parade är en ikonisk, årlig parad som hålls i staden Pasadena i Kalifornien. Paraden har hållit igång sedan invigningen 1890. Paraden består av en mängd olika vagnar, marschorkestrar och ryttarenheter som alla är tänkta att föra samman de olika samhällena i södra Kalifornien och fira in det nya året.

Vagnarna i paraden är ofta utformade för att visa upp de färdigheter som samhällets konstnärer och hantverkare har och kan vara allt från komplicerade konstruktioner med rörliga delar till storslaget dekorerade blomsterarrangemang. Tillsammans med vagnarna fyller marschorkestrar och ridande enheter gatorna för att ge ett soundtrack till festligheterna. Paraden är ett älskat evenemang bland både lokalbefolkningen och besökare, som kommer ut för att titta på festligheterna varje år.

Upplev de spektakulära nya vagnarna i 2023 års Tournament of Roses-parad

2023 års upplaga av Tournament of Roses Parade kommer att bjuda på ännu större och mer storslagna vagnar än någonsin tidigare. Många av vagnarna kommer att bestå av exotiska blommor, konstverk och handgjord mekanik som gör att de ser riktigt spektakulära ut.

För att skapa dessa magnifika vagnar har många professionella vagndesigners och vagnbyggare anlitats för att skapa några av de mest minnesvärda och imponerande designerna. Dessa konstnärer har arbetat hårt under de senaste åren för att se till att vagnarna i 2023 års upplaga av paraden blir ännu bättre än tidigare. Det kommer att bli en verkligt spektakulär syn.

Se de bästa marschbanden i världen uppträda i 2023 års Tournament of Roses-parad

2023 års Tournament of Roses Parade kommer inte bara att innehålla de bästa flottördesignerna i världen, utan det kommer också att finnas en rad marschband i världsklass. Dessa band har valts ut från hela USA och hela världen för att ge en oförglömlig musikalisk föreställning som kommer att sätta scenen för hela paraden.

Dessa marschorkestrar kommer att göra spektakulära framträdanden som inkluderar traditionell musik, moderna sånger och andra publikfriande nummer. Den fantastiska talangen hos dessa marschorkestrar kommer att visas upp när de marscherar genom Pasadenas gator och framför sin bästa musik för de tusentals åskådare som kommer att titta på.

Boka dina biljetter nu till 2023 års Tournament of Roses-parad

Om du är ute efter en oförglömlig upplevelse är 2023 års Tournament of Roses Parade det perfekta evenemanget för dig. Detta spännande evenemang kommer att innehålla de senaste och bästa vagndesignerna och marschorkestrar från hela världen.

Så vänta inte - boka dina biljetter nu och gör dig redo att uppleva den spektakulära Tournament of Roses-paraden 2023. Du vill inte missa detta otroliga evenemang - boka dina biljetter nu till 2023 års Tournament of Roses Parade!