Upplev den ultimata utbetalningen av Tour Championship - boka dina biljetter nu!Upplev den ultimata utbetalningen av Tour Championship - boka dina biljetter nu!

Golffans, gläd er! Den ultimata turneringen i professionell golf är precis runt hörnet. För första gången någonsin erbjuder PGA Tour Championship en enorm utbetalning på nästan 60 miljoner dollar till de spelare som tar sig upp på ledartavlan. Som fan vill du inte missa att bevittna denna historiska händelse. Här är varför du bör boka dina biljetter nu och vara en del av denna spektakulära säsongsavslutning.

Prispengar som skapar historia

PGA Tour Championship kallas ofta för den "femte majortävlingen" på grund av dess betydelse i den professionella golfvärlden. Den totala prissumman har ökat stadigt under årens lopp, men årets mästerskap skriver historia med sin rekordstora utbetalning. Detta är den största summan som någonsin erbjudits i en golfturnering i sportens historia.

Huvudvinnaren kommer att tilldelas otroliga 15 miljoner dollar, och de 30 bästa spelarna får också enorma utbetalningar på upp till 3 miljoner dollar vardera. Detta är inte bara ett stort ögonblick för spelarna, utan också en enorm boost för PGA Tour, som har sett några turbulenta tider under säsongen 2020.

Spännande spelplats på East Lake Golf Club

PGA Tour Championship kommer att äga rum på East Lake Golf Club i Atlanta, Georgia. Denna hisnande plats har en lång etablerad golfhistoria med en lång lista av vinnare som pryder dess fairways.

Banan i sig är en stor utmaning för spelarna, med en blandning av trånga och öppna hål, plus utmanande greener som gör den till en av de tuffaste banorna på touren. Förutom de otroliga pengar som erbjuds kommer spelarna också att tävla om prestigefyllda titlar och troféer, samt chansen att ta hem några av de mest ikoniska memorabilia inom professionell golf.

Topplista över de bästa spelarna

PGA Tour Championship anses allmänt vara den bästa uppvisningen av de bästa spelarna inom professionell golf. Alla 30 spelare som kvalificerar sig har redan varit tvungna att visa vad de går för i de vanliga turneringarna och evenemangen under PGA Tour-säsongen. Detta innebär att mästerskapet erbjuder den bästa möjligheten för fansen att få en glimt av de bästa spelarna i spelet när de tävlar om de överdimensionerade prispengarna.

Säsongsfinalen

PGA Tour Championship markerar höjdpunkten på den årliga PGA Tour-säsongen. Det är den sista möjligheten för spelarna att göra avtryck i den professionella golfvärlden, och för fansen att uppleva den spännande säsongsfinalen. För att höja stämningen kommer det att finnas olika underhållningsalternativ, inklusive mat, musik och speciella aktiviteter för alla att njuta av.

Slutord

Om du är ett golffan är PGA Tour Championship ett evenemang som du helt enkelt inte får missa. Med rekordstora prispengar och massor av högklassiga spelare att titta på, lovar denna turnering att bli ett oförglömligt spektakel. Boka dina biljetter nu och bevittna denna anmärkningsvärda historia som håller på att skapas.