Upptäck den tidlösa elegansen i Tourneaus nya kollektionUpptäck den tidlösa elegansen i Tourneaus nya kollektion

De schweizisktillverkade Tourneau-klockorna utstrålar tidlös elegans, vilket gör dem till ett lockande och önskvärt tillskott till alla samlingar. Från klädklockor för en formell look till sportklockor med den senaste tekniken - den senaste Tourneau-kollektionen erbjuder något för alla.

Hantverksskicklighet utan motstycke

Hantverket bakom varje Tourneau-klocka är oöverträffat och varje del genomsyras av expertis och skicklighet. Med hjälp av avancerade material som guldpläterat stål, rostfritt stål och titan är urtavlorna minutiöst utformade med invecklade detaljer. Boett, urtavla och urverk i varje Tourneau-klocka testas individuellt för att säkerställa att de uppfyller de rigorösa kvalitetsstandarder som har kommit att definiera varumärket.

Den precision och exakthet som krävs för varje modell innebär att den kan förbli tillförlitlig i många år framöver - något som är viktigt för en klocka. Den överlägsna produktionsprocessen säkerställer också att varje klocka är motståndskraftig mot stötar, damm och vattenskador.

Moderna designer

Den nya Tourneau-kollektionen har modern design med toppmoderna funktioner. För den mer professionella användaren finns det klassiska klädmodeller som kompletterar alla kostymer. Den eleganta designen ger också en smart finish till en avslappnad outfit.

För den aktiva individen är Tourneaus sortiment av sportklockor perfekt och ett utmärkt val för en dag på stranden eller ett pass på gymmet. Kollektionen innehåller modeller med timerfunktioner och vattentålighet upp till 50 meter, perfekt för simmare eller surfare. För dem som gillar att göra ett statement står de djärva, livfulla färgerna på Tourneau Sport-klockorna ut över resten.

Intelligent teknik

Tourneau-klockorna har utformats med intelligenta funktioner för att göra ditt liv enklare. Smartphone-anslutning innebär att du kan hålla kontakten vart du än går, medan GPS-spårningen gör att du kan hålla koll på dina fitnessmål. Andra funktioner är trådlös laddning, fjärrlåsning och temperaturkontroll.

Utöver dessa funktioner erbjuder Tourneau även solcellsdrivna klockor för dem som vill minska sitt koldioxidavtryck. Denna typ av klocka använder ljus för att generera ström och drivs med uppladdningsbara batterier, vilket gör den både miljövänlig och kostnadseffektiv.Tourneaus klockor är sofistikerade, bekväma och pålitliga. Den senaste kollektionen från den schweiziska tillverkaren kombinerar tidlös design med smart teknik för att säkerställa att du håller dig trendig och ser bra ut oavsett tillfälle. Med det här sortimentet kan du uttrycka din egen stil och göra ett statement med din klocka.