Håll dig i framkant med vår nya Leaderboard för Tour Championship!Håll dig i framkant med vår nya Leaderboard för Tour Championship!

Golfare över hela världen har varit tvungna att anpassa sig till det nya normala som orsakats av COVID-19-pandemin. För elitspelare är turneringarna få och det är långt mellan dem och den professionella golfsäsongen går mot sitt slut. För att säkerställa att golfare har något att sikta på och bli exalterade över i höst är vi glada över att tillkännage lanseringen av vår helt nya Tour Championship Leaderboard!

Vad är Tour Championship Leaderboard?

Tour Championship Leaderboard är en online-ledartavla för golf där golfare kan tävla mot varandra var de än befinner sig i världen. Den här leaderboarden ger spelarna möjlighet att tävla på sina egna villkor och få tillgång till poänguppdateringar i realtid samtidigt som de kan följa sina framsteg. Leaderboarden erbjuder också en unik plattform för vänner och familj att uppleva golftävlingar på avstånd.

Dessutom ger vår Tour Championship Leaderboard spelarna möjlighet att delta i en av fyra tävlingsnivåer baserat på deras skicklighetsnivå. Dessa nivåer är nybörjare, medel, avancerad och expert. Varje nivå är utformad så att spelare kan spela mot spelare på samma nivå. På så sätt kan spelarna tävla med andra på sin nivå och få chansen att vinna priser och utmärkelser för sina prestationer.

Hur fungerar det?

Tour Championship Leaderboard följer ett enkelt men effektivt tillvägagångssätt. När du loggar in på ditt konto kommer du att kunna komma åt topplistan. Därifrån kan du välja vilken tävlingsnivå du vill gå med i och börja tävla mot andra spelare.

När du har gått med i en nivå kommer du att kunna spåra ditt poängkort och övergripande prestanda på topplistan. Du kommer också att ha tillgång till poänguppdateringar i realtid för varje runda du spelar.

Fördelar med att tävla på Tour Championship Leaderboard

Tour Championship Leaderboard är inte bara en trevlig och konkurrenskraftig plattform för golfare, utan den erbjuder också en rad fördelar.

Först och främst säkerställer den att golfare kan ligga steget före i spelet och förbli konkurrenskraftiga även under dessa osäkra tider. Med möjligheten att enkelt gå med och tävla mot andra spelare online kan golfare fortsätta att finslipa sina färdigheter och njuta av en känsla av normalitet.

Med vår Tour Championship Leaderboard har golfare dessutom chansen att vinna exklusiva priser och utmärkelser. Vi kommer att erbjuda förstklassiga priser som golfkläder, klubbset och mycket mer till våra topplacerade spelare. Genom att tävla på vår leaderboard kan spelarna dessutom få erkännande och etablera sig i den globala golfgemenskapen.

Slutligen är vår leaderboard utformad för att ge en trevlig och engagerande upplevelse för spelare på alla nivåer. Med vårt interaktiva och användarvänliga gränssnitt kan spelarna enkelt hålla koll på sina resultat och prestationer.På Tour Championship är vi fast beslutna att ge våra golfare en innovativ och engagerande plattform för att njuta av sin passion och hålla sig konkurrenskraftiga. Vår Tour Championship Leaderboard är utformad för att ge golfare möjlighet att tävla mot andra spelare och få tillgång till poänguppdateringar i realtid. Med vår leaderboard kan golfare ligga steget före i spelet, vara konkurrenskraftiga och ha chansen att vinna exklusiva priser. Så registrera dig nu och håll dig före i spelet med vår nya Tour Championship Leaderboard!